Άγγελος Μιχαηλούδης

Ο Άγγελος Μιχαηλούδης άρχισε μαθήματα drums σε μικρή ηλικία και έπειτα συνέχισε τις σπουδές του παρακολουθώντας μαθήματα drums, θεωρίας, σολφέζ, τζαζ αρμονίας και ιστορίας της τζαζ στο τμήμα Jazz-Blues-Rock του Σύγχρονου Ωδείου Θεσσαλονίκης. 
Μετέπειτα απέκτησε το B.A in Music με ειδίκευση στην εκτέλεση κρουστών ορχήστρας, απο την  Μουσική Ακαδημία ARTE . 

 

Έχει λάβει μέρος σε διάφορα σεμινάρια με καθηγητές και performers από την Ελλάδα και το εξωτερικό ενώ υπήρξε μέλος της Συμφωνική Ορχήστρας Νέων Κύπρου ως ο κορυφαίος κρουστός. Έχει στο ενεργητικό του πολλές εμφανίσεις ως εκτελεστής κρουστών, οι σημαντικότερες από τις οποίες περιλαμβάνουν συναυλίες με τη Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου σαν έκτακτος κρουστός από το 2014 μέχρι και σήμερα, συμμετοχή σε διάφορα σύνολα και percussion ensembles, συμμετοχή σε παραστάσεις με το συγκρότημα Avanti4, συμμετοχή στη μουσικό-θεατρική παράσταση του Arte’s Opera and Musical Studio καθώς και στα παιδικά μιούζικαλ «Γουρουνιάσματα», «Γουρουνιάσματα 2» και «Γουρουνιάσματα 3», «Amanda», «Ο Χιονάνθρωπος μου» ,«Trash» και «Το Παιδί και το Δέντρο» ως μέλος της ζωντανής ορχήστρας. Παράλληλα, έχει εμφανιστεί με συγκροτήματα σε φεστιβάλ και συναυλίες που πραγματοποιήθηκαν σε Ελλάδα και Κύπρο και συνεργάστηκε με διάφορους καλλιτέχνες όπως ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Γιώργος Νταλάρας και η Άλκηστης Πρωτοψάλτη. Εχει συμμετάσχει σε ηχογραφήσεις με διάφορα μουσικά σχήματα.

 

Απο το 2014 διδάσκει Ντράμς, Κρουστά και Θεωρία στο Potenzia Del’ Arte, και είναι μέλος της ομάδας του Potenzia Summer School.