Άντζελα Μιλτιάδη

Η Άντζελα έχει αποκτήσει με επιτυχία το Teaching Certificate και το Teaching Diploma για διδασκαλία μπαλέτου, από το Royal Academy of Dance (RAD) του Λονδίνου και το Certificate in Dance Education για διδασκαλία σύγχρονου χορού της Imperial Society of Teachers of Dancing (ISTD) του Λονδίνου. Έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια διδασκαλίας χορού RAD και ISTD στο εξωτερικό και τον Ιούνιο του 2001 αποφοίτησε από την Ελληνική Σχολή Εκπαίδευσης Αεροβικής Γυμναστικής (GRAFTS) ως Εκπαιδεύτρια Αερόμπικ και Fitness.

 

Η Άντζελα υπήρξε μέλος του χορευτικών συγκροτημάτων O.T. Productions και ‘ELXIS’ με τα οποία είχε συμμετάσχει ενεργά σε χορευτικές και τηλεοπτικές εκπομπές. Η Άντζελα έχει συνεργαστεί με την «EMFASIS» Productions, χορογραφώντας το μιούζικαλ «Beauty and the Beast» και με την «Ομάδα Ντόρις Κυριακίδου», όπου χορογράφησε το μιούζικαλ «Lupen the bear». Το 2005, ήταν Ballet Mistress του μπαλέτου «A summer night’s dream» σε παραγωγή της La Scala Di Milano.

 

Η Άντζελα ήταν Ballet Mistress του μπαλέτου για το Nicosia Youth Ballet. για τις παραγωγές “Cinderela” (2003), “Snow Queen” (2009) και “Coppelia” (2011). Η Άντζελα εξελέγη στο διοικητικό συμβούλιο του Μπαλέτου Νέων Λευκωσίας, από το 2005-2009. Εργάστηκε στο Vattis Art of Dance ως δασκάλα μπαλέτου και σύγχρονου χορού από το 2001-2008.

 

Χορογράφησε τις παραστάσεις του Potenzia del arte «Το βασίλειο των πεταλούδων» το 2007, «Η Ιστορία της Λένας» το 2008, «Potenzia tv, the musical» το 2010 , «Save the forest save the planet» το 2011, «Οn stage» το 2013, «Μια φορά και ένα ταξίδι» το 2015, «Ήταν ένα μεγάλο…καράβι» το 2017, «Over the rainbow» το 2019 , « The friend who changed my life» το 2022.

 

Είναι μέλος του μπαλέτου νέων Λευκωσίας, είναι εγγεγραμμένη δασκάλα στην Βασιλική Ακαδημία χορού του Λονδίνου για προετοιμασία παιδιών για εξετάσεις μπαλέτου όπως επίσης και του Imperial Society of Teachers of Dancing για εξετάσεις μοντέρνου χορού και τζαζ. Δίδασκε μπαλέτο από το 2001 μέχρι το 2005 στο Ελληνικό Ωδείο Ακροπόλεως και από το 2006 στο Potenzia del arte μέχρι σήμερα.

 

H Άντζελα είναι Υπεύθυνη του Τμήματος Χορού της Σχολής.