Μαρία Μπεγιάζη

Η Μαρία Μπεγιάζη έχει γεννηθεί στις 23.08.1978 στην Εύβοια Ελλάδας. Είναι μια δραστήρια και δυναμική επαγγελματίας με πλούσια εμπειρία, δυνατή σκηνική παρουσία και εκτενή θεατρική εκπαίδευση και παιδεία. Εχει πτυχίο απο την Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης Κάρολου Κουν και το City College San Francisco – Theatre Arts.

 

Διατηρεί την δική της Θεατρική Σχολή (Maria Begiazi Young Performers Theatre) , η οποία απαριθμεί σήμερα μεγάλο αριθμό μαθητών, και, μαζί με τις 2 εγκεκριμένες και εκπαιδευμένες βοηθούς της, ασκεί το λειτούργημα της διδασκαλίας και διαπαιδαγώγησης με μεγάλη αγάπη.

 

Εχει συνεργαστεί με το Θέατρο Σκάλα, ΕΘΑΛ, και Νέο Θέατρο, και έχει λάβει μέρος σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές στην Κύπρο (Πέτρινο Ποτάμι, Βαλς με 12 Θεούς, Για την Αγάπη σου, Μοιραία Φεγγάρια) Εχει συνεργαστεί και με τους: Eleana Cocagna (Ιταλία) & La Machina (Physical Theatre), Νέο Θέατρο Θεσσαλονίκης και Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδας.

 

Η Μαρία είναι Καλλιτέχνης, άνθρωπος με Ήθος, Σεβασμό και Πάθος για την τέχνη της, δεσμευμένη πάντα προς το ψηλότερο επίπεδο διδασκαλίας . Είναι κατενθουσιασμένη που θα συνεργάζεται από τον Οκτώβριο 2017 με την Σχολή POTENZIA DEL’ ARTE και ανυπομονεί να γνωρίσει τα παιδιά και με καινοτόμα προγράμματα, αμεσότητα και ευαισθησία να τα βοηθήσει να ‘ανθίσουν’ και να ενδυναμωθούν για να γίνουν ‘αύριο’ οι ενήλικες που θα αλλάξουν τον κόσμο μας.