Μουσικό Θέατρο

Το ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ είναι μια μοναδική, συναρπαστική μορφή τέχνης που συνδιάζει το ΤΡΑΓΟΥΔΙ, το ΧΟΡΟ και το ΘΕΑΤΡΟ.  
Αναπτύσει τη δημιουργικότητα, την πειθαρχία, τη συνεργασία, την επικοινωνία  και την  ομαδικότητα,  τη συγκέντρωση, τον  συντονισμό και την αυτοπεποίθηση.

 

Στολή:

comfy black pants (long or short)
potenzia t-shirt 
athletic shoes

Potenzia on Stage Little Stars
Ένα συναρπαστικό μάθημα για ταλαντούχα άτομα από 5-7 ετών, που επικεντρώνεται στον συνδυασμό των τριών τεχνών: μουσικής, θεάτρου, χορού με βασικό πυρήνα το τραγούδι. Δεν χρειάζεται ακρόαση για να μπορέσετε να συμμετάσχετε στην τάξη.

Potenzia on Stage 1 up to 7 
Ένα συναρπαστικό μάθημα για ταλαντούχα άτομα με βάση την ηλικία και το ταλέντο τους, που επικεντρώνεται στον συνδυασμό των τριών τεχνών: μουσικής, θεάτρου, χορού με βασικό πυρήνα το τραγούδι. Απαραίτητη προϋπόθεση η γνώση της αγγλικής γλώσσας αλλά και η επιτυχία σε ειδική ακρόαση.

 

 

Musical Theatre Performance Highlights 2023

Potenzia on Stage Professional Team
Το τμήμα Potenzia on Stage Professional Team είναι ιδανικό για έφηβους 15-17 ετών που ενδιαφέρονται για το μουσικό θέατρο (musical). Όπως και στις άλλες ομάδες Potenzia on Stage! οι συμμετέχοντες έχουν πολλές ευκαιρίες για εμφανίσεις σε παραστάσεις, εκδηλώσεις αλλά και σε τηλεοπτικά προγράμματα. Το μάθημα διδάσκεται στα Αγγλικά και ως εκ τούτου η γνώση της Αγγλικής Γλώσσας καθώς και η επιτυχία σε μια ακρόαση αποτελούν προϋποθέσεις για τη συμμετοχή στην τάξη

 

Potenzia on Stage Adults
Eδώ στο Potenzia del’ arte δίνουμε την ευκαιρία και σε ενήλικες να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα γιατί ποτέ δεν είναι αργά! Το Τμήμα Potenzia on Stage Adults! έχει δημιουργηθεί ειδικά για ενήλικες (18 ετών και άνω) που αγαπούν τα μιούζικαλ. Βασική και μοναδική προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο τμήμα αυτό είναι η επιτυχία σε ακρόαση.

Σεμινάρια

 

Η φιλοσοφία της Σχολής βασίζεται στο ότι για να ολοκληρωθεί η βασική εκπαίδευση ενός ατόμου πρέπει να συνοδεύεται με πρακτικά σεμινάρια. Για τον σκοπό αυτό, έρχονται συχνά στο Potenzia, διακεκριμένα άτομα από τον χώρο του μουσικού θεάτρου για να μοιραστούν τις γνώσεις τους με τους ενδιαφερόμενους μαθητές και να διδάξουν κομμάτια από γνωστά και αγαπημένα μιούζικαλς.