Σύλβια Αρναούτη Μωράγα

Η Σύλβια μεγάλωσε στη Ρόδο όπου και ξεκίνησε μαθήματα κλασικού πιάνου σε ηλικία 7 ετών. Στη συνέχεια φοίτησε στο Μουσικό Σχολείο Ρόδου, με το οποίο συμμετείχε σε πολλούς μαθητικούς διαγωνισμούς ως μέλος της Μικτής Χορωδίας. Το 2007 ξεκίνησε να φοιτά στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο Τμήμα «Μουσικών Σπουδών» απ’ όπου και πήρε το πτυχίο της το 2012, ενώ το 2016 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στη «Μουσική, Κουλτούρα και Επικοινωνία: Ανθρωπολογικές και Επικοινωνιακές Προσεγγίσεις της Μουσικής» (με βαθμό Άριστα), από το εν λόγω πανεπιστήμιο. Παράλληλα πήρε το πτυχίο του Πιάνου (με βαθμό Άριστα 10 Παμψηφεί), της Αρμονία (με βαθμό Άριστα), της Αντίστιξης (με βαθμό Άριστα), και της Φούγκας (με βαθμό Άριστα), από το Ελληνικό Ωδείο Αθηνών με καθηγητή τον Γιώργο Αραβίδη.

 

Κατά τη διάρκεια των φοιτητικών της χρόνων συμμετείχε στη Μικτή Χορωδία του τμήματος με την οποία έλαβε μέρος σε ποικίλες συναυλίες και διαγωνισμούς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.Παρακολούθησε σεμινάρια και μουσικά εργαστήρια στη Κύπρο και το εξωτερικό με θέματα τις «Νέες τάσεις στη παιδαγωγική του πιάνου», της «Διεύθυνσης Παιδικής Χορωδίας», «Η Μουσική στο Νηπιαγωγείο και στις πρώτες τάξεις του Δημοτικού Σχολείου», «Διδασκαλία Πιάνου για ηλικίες 3-6», «Μουσική Παιδαγωγική» και «Αξιοποίηση  Mουσικών έργων στη Μουσική Εκπαίδευση».

 

Η Σύλβια εργάζεται στο Potenzia Del’ Arte από τον Ιούλιο του 2018. Διδάσκει μαθήματα Πιάνου, Ανώτερων Θεωρητικών, Ακουστικά, συνοδεύει μαθητές στις Ελληνικές και τις Αγγλικές εξετάσεις και είναι υπεύθυνη της τάξης Little Pianists. Απο το 2018 είναι στην ομάδα του Potenzia Summer School Activities.