Χορός

Υπέυθυνη του Τμήματος Χορού είναι η Άντζελα Μιλτιάδη.

 

Το Τμήμα Χορού της σχολής μας λειτουργεί από το 2000 και δίνει προτεραιότητα στη σωστή επαφή με την τέχνη και τη διδασκαλία των βασικών αρχών του μπαλέτου και μοντέρνου χορού. Οι μικρές σε αριθμό τάξεις παρέχουν τη δυνατότητα στις καθηγήτριες να δίνουν στα παιδιά περισσότερη προσοχή με αποτέλεσμα τη σταθερή εξασφάλιση επιτυχίας στις παγκοσμίος αναγνωρισμένες εξετάσεις της Βασιλικής Ακαδημίας Χορού του Λονδίνου (Royal Academy of Dance), Imperial Society of Teachers of Dancing(ISTD) και σε επαγγελματικές ακροάσεις.

 

Η Σχολή Χορού δίνει έμφαση τόσο στις εξετάσεις χορού όσο και στις χορευτικές παραστάσεις που συχνά παρουσιάζουν μαθητές/τριες μας με τη σχολή, αλλά και σε καλλιτεχνικές εκδηλώσεις στην Κύπρο, πολλές φορές σε συνεργασία με άλλους πολιτιστικούς φορείς. Επίσης είναι σημαντικά για μας και τα σεμινάρια χορού (Musicals, Hip-Hop, Street Dance, Funky Jazz, Contemporary, κ.τ.λ.), υπό την καθοδήγηση έμπειρων, διεθνώς αναγνωρισμένων, χοροδιδάσκαλων και χορευτών που μας επισκέπτονται κάθε χρόνο.

Μερικά απο τα Οφέλη του Χορού:

Τα μαθήματα χορού βοηθούν στην απόκτηση σωστής στάσης του σώματος, καθώς και βελτίωση της φυσικής κατάστασης ενώ παράλληλα προσφέρουν ευελιξία, συντονισμό και δύναμη στο σώμα.Τα παιδιά μέσα από το μάθημα μαθαίνουν την πειθαρχία, αποκτούν αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση. Ο Χορός είναι ένας μοναδικός τρόπος για έκφραση των συναισθημάτων.