Mουσική Παραγωγή

Στο συνεχώς εξελισσόμενο τοπίο της μουσικής βιομηχανίας, η ισχυρή κατανόηση της μουσικής παραγωγής και της τεχνολογίας είναι κάτι περισσότερο από μια δεξιότητα—είναι μια αναγκαιότητα. Το πρόγραμμα σπουδών που χρησιμοποιούμε (ISoM Syllabus) δεν είναι απλώς μια απλή συλλογή θεμάτων. Eίναι ένα προσεκτικά επιμελημένο ταξίδι που μετατρέπει έναν αρχάριο σε έναν γνώστη της μουσικής παραγωγής. Το πρόγραμμα προσφέρεται σε αρχάριους έως προχωρημένους, και εξασφαλίζει μια ολοκληρωμένη κατανόηση της σχέσης μεταξύ μουσικής και τεχνολογίας.

 

Στην καρδιά των μαθημάτων μας βρίσκεται η εκτίμηση για το μείγμα της τέχνης και της τεχνολογίας. Η μουσική παραγωγή είναι, στον πυρήνα της, η ένωση δημιουργικότητας και τεχνικών δεξιοτήτων. Έχοντας το δικό μας στούντιο ηχογράφησης ( Ph.Α Studios) στις εγκαταστάσεις μας, και έχοντας μια πληθώρα ταλαντούχων φοιτητών μουσικής στο Potenzia, συνεργαζόμαστε εύκολα μαζί τους, συνθέτουμε, ηχογραφούμε, μιξαρουμε και τελειοποιουμε ένα τραγούδι.

 

Ξεκινώντας το ταξίδι της μουσικής παραγωγής από μια ιδέα και με έμπνευση για ένα κομμάτι, οι μαθητές μαθαίνουν να αναπτύσσουν το όραμα τους και να κατευθύνουν ένα έργο. Παρακολουθώντας μαθήματα μουσικής παραγωγής στο Potenzia, οι μαθητές μαθαίνουν να έχουν υπομονή, να εστιάζουν με συγκέντρωση στο ζητούμενο, να ακούν όλα τα είδη μουσικής, να δίνουν προσοχή στη λεπτομέρεια, να είναι δημιουργικοί και να αναπτύσσουν δεξιότητες διαχείρισης εργασιών.