Αυγή Χατζηπαύλου

Η Αυγή ολοκλήρωσε τις πτυχιακές της σπουδες στο Royal Holloway University of London το 2010, όπου απέκτησε πτυχιό με κατεύθυνση στο πιάνο. Η διατριβή της αφορούσε στις σονάτες του Μπετοβεν και πως αυτές προσεγγίζονται ορχηστρικά. Ολοκλήρωσε τις  μεταπτυχιακές της σπουδές στο Goldsmiths College του Πανεπιστημίου του Λονδίνου το 2011, αποκτώντας ΜΑ στην Ιστορική Μουσικολογία, εστιάζοντας σε πρωτότυπα έγγραφα της εποχής μπαρόκ. όπου συνεργάστηκε στενά με τον Anthony Pryer. Η διατριβή της είναι η πρώτη έκδοση της συλλογής τραγουδιών του Thomas Arne που ονομάζεται «The Syren» βασισμένη στο σύγχρονο σύστημα μουσικής σημειογραφίας αντί του αρχικού τους μπαρόκ στυλ.

 

Από το 2011 ασχολείται ενεργά με τη διδασκαλία πιάνου, φωνητικής και θεωρίας της μουσικής. Εκτός από τη διδασκαλία, για την περίοδο 2011-2013 συνόδευε τη χορωδίας της «Αδούλωτης Κερύνειας» ως πιανίστρια. Το 2012 – 2014 υπήρξε μέλος μιας τοπικής φιλαρμονικής μπάντας παίζοντας τρομπέτα και φλάουτο. Επίσης, για έξι συνεχόμενα χρόνια συνθέτει εθελοντικά μουσική για καλοκαιρινά εργαστήρια σε παιδικές κατασκηνώσεις.

 

Το 2018 ολοκλήρωσε το σεμινάριο ‘Αlexander Technique’ με την Λιάνα Θράσσου καθώς και το σεμινάριο τεσσάρων σταδίων διαφραγματικής αναπνοής με την Ελεονώρα Ρούσσου.

 

Το 2018 απέκτησε το πτυχίο Μοντέρνου Τραγουδιού από το Ελληνικό Ωδείο με βαθμό Άριστα παμψηφεί και Α’ βραβείο.

 

H Αυγή έχει επίσης συμμετάσχει ως η κύρια τραγουδίστρια σε διάφορα μουσικά σύνολα, ακουστικά ντουέτα και εναλλακτικές μπάντες ερμηνεύοντας σε όλη την Κύπρο. 
Από το Σεπτέμβριο του 2016 εργάζεται στο Μουσικό Τμήμα του Potenzia Del’Arte και είναι μέλος της ομάδας του Καλοκαιρινού σχολείου του Potenzia από το 2022.