Κατερίνα Παναγή

Η Κατερίνα ξεκίνησε μαθήματα πιάνου και θεωρητικών από μικρή ηλικία. Παρακολούθησε σεμινάρια πιάνου με καταξιωμένους πιανίστες όπως Ildiko Sores, Rami Sarieddine, Αγάθη Λεημονή κλπ. Το 2014 απέκτησε το Πτυχίο Ωδικής από το Ελληνικό Ωδείο Ακροπόλεως και ένα χρόνο μετά έφυγε για σπουδές στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στη Θεσσαλονική, στο τμήμα “Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης” απ’ όπου και αποφοίτησε. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της, συμμετείχε σε πολλές εκδηλώσεις ως μέλος της χορωδίας του Πανεπιστημίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονικής, έχοντας την ευκαρία να συνεργαστεί με καταξιωμένους μαέστρους και μουσικούς τόσο από το εξωτερικό όσο και από το εσωτερικό. Παράλληλα, παρακολούθησε σεμιναρία με θέμα τη Μουσική Παιδαγωγική και διδασκαλία.

 

Για πολλά χρόνια ασχολήθηκε με το θέατρο λαμβάνοντας μέρος σε διάφορες μουσικοθεατρικές παραστάσεις του Potenzia Del’ Arte. Επίσης, για πολλά χρόνια μέλος της ομάδας του Potenzia Summer School Activities.

 

 Σήμερα, η Κατερίνα συνεχίζει τις μουσικές σπουδές της στο Ελληνικό Ωδείο Ακροπόλεως, ολοκληρώνοντας το Πτυχίο του Πιάνου και το Πτυχίο Αρμονίας (Οκτώβριος 2022).