ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ- ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ

Οι εξετάσεις του Κολλέγιου Μουσικής του Λονδίνου (LCΜΕ) υπάγονται κάτω από το University of West London και οι μαθητές και οι μαθήτριες έχουν την ευκαιρία να κάνουν εξετάσεις τόσο στα μαθήματα Μουσικής (κλασική αλλά και μοντέρνα & τζαζ μουσική) όσο και στα μαθήματα Θεάτρου και Μουσικού Θεάτρου.

ΕΞΕΤΑΣΤΕΣ LCME

Οι εξεταστές του LCME είναι έμπειροι επαγγελματίες. Έχουν εργαστεί για την LCME επί σειρά ετών εξετάζοντας μαθητές σε όλο τον κόσμο και είναι επαγγελματίες στο χώρο.

OFQUAL

Οι εξετάσεις LCME είναι συνδεδεμένες με το University of West London Qualifications, το οποίο είναι αναγνωρισμένο από το Ofqual (the Office of the Qualifications and Examinations Regulator). Αυτό σημαίνει ότι οι μαθητές και μαθήτριες που επιθυμούν να παρακαθήσουν σε εξετάσεις LCME θα μπρούν να πάρουν UCAS Points (GRADE 6 και άνω) για χρησιμοποίηση τους στις σπουδές τους στην Αγγλία.

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ – POTENZIA DEL ARTE

Ως αντιπρόσωπος των εξετάσεων LCME, η σχολή μας αναλαμβάνει την όλη διαδικασία του/ της μαθητή/τριας ώστε να έχει μια όμορφη εμπειρία εξετάσεων. Το προσωπικό μας θα λάβει σεμινάρια (webinars) κατα την διαρκεια του καλοκαιριού για να μπορεί να διδάξει τα δικά τους syllabi και να παρέχει τη σωστή προετοιμασία προς κάθε ενδιαφερόμενο.

Οι εξετάσεις θα διεξάγονται στις εγκαταστάσεις μας και για τον επόμενο Ακαδημαϊκό χρόνο (2021-2022) υπάρχει η επιλογή για βιντεογραφημένη εξέταση ή για ζωντανή διαδικτυακή εξέταση.